nutritionpixDa biste učestvovali u programu i da bi on bio besplatan potrebno je da ispunite nekoliko uvjeta iz pravilnika programa.

Sve navedeno je tu da bi Vama pomoglo da se držite programa 6 sedmica i da Vam pruži podršku u ostvarenju ciljeva, a meni je bitno da Vaš uspjeh iskoristim za marketing.

Učesnici u programu trebaju izvršavati redovne aktivnosti:

1) Biti prisutni na svakom od 4 treninga i još minimalno jedan kućni trening od 30 min

2) Učlaniti se u posebnu zatvorenu facebook grupu za učesnike i učestvovati u razgovoru, postavljati pitanja i razmjenjivati mišljenja jer je podrška okoline i grupe veoma bitan faktor

3) Prisustvovati na svakom mjerenju koje će se održavati nedjeljom poslije treninga svake sedmice, te na prvom i zadnjem mjerenju uraditi slikanje prije/poslije (bez prikazivanja lica ko ne želi)

4) Pratiti upute za ishranu i pisati dnevnik prehrane šta se tačno pojede i popije i u koliko sati, te slati sedmično na mail info@bootcamp.ba za analizu

5) Facebook aktivnosti koje učesnici trebaju raditi za vrijeme trajanja programa:

– promijeniti profilnu sliku u sliku “učesnik Izazova 8kg za 6” (koju ćete dobiti na mail)

– postavljati po jedan status dnevno kako Vam je bilo na treningu ili neku motivacijsku rečenicu ili neki drugi status vezan za trening sa označavanjem @BTCFitness (poslat ću Vam na mail spremne ako želite)

– petkom specijalni treninzi “izazovi prijatelja” gdje tagujete prijatelje (2-3 njih) i “izazovete” ih da sa Vama dođu na trening i izdrže 🙂

Obaveze su veoma jednostavne i možete ih ispuniti za 5 minuta dnevno, čak ću Vas i napominjati svaki dan šta trebate uraditi 🙂

Cijena Izazova je 129KM za cijeli program i ovaj iznos se plaća na početku programa na inicijalnom sastanku i po završetku i ispunjenju svih navedenih aktivnosti novac će biti vraćen. Ovo je jedan od načina da osiguram da ste ozbiljno ušli u ovaj program.

Svi oni koji su zainteresovani da učestvuju u programu trebaju doći na sastanak u nedjelju 30.11. Na lokaciju treninga u školu Isa-beg Ishakovic u 16:30h.

Na sastanku ćemo dogovoriti detalje, potpisati ugovor o ispunjavanju aktivnosti u programu i uplatiti depozit za program. Što se tiče selekcije o tome ko će učestvovati, zbog velike zainteresovanosti otvorit ćemo još 5 mjesta za učešće.

Ako stvarno želite biti dio ovog programa i pratiti sve što sam naveo, onda ste dolaskom u nedjelju, potpisivanjem i uplatom depozita primljeni u program.

Ako imate pitanja, možete nas kontaktirati na info@bootcamp.ba

Vaš trener,

Džemo

P.S. Svi oni koji su već članovi u Boot Campu, informacije o učešću mogu dobiti u facebook grupi BTC Boot Camp.

Podijeli ako ti se sviđa