sta je bootVeć dugo godina i u našem gradu postoji mnogo različitih mjesta gdje možete da učestvujete u nekom grupnom fitnesu, u 95% slučajeva to je aerobik. Vrijeme je došlo da i u naš grad dođe jedna ne tako nova, ali veoma popularna forma grupnog fitnesa u svijetu, a to je Bootcamp. O tome šta je to Bootcamp, govorimo više u nastavku…

Šta je to Bootcamp?

Ovo je forma grupnog fitnesa koja trening i intenzitet vodi na jedan novi nivo, a pri tome svi mogu učestvovati, bez obzira na fizičku spremu. Upravo pojačani intenzitet koji je pažljivo dizajniran da svi mogu da si prilagode opterećenje je veoma bitan faktor u ostvarivanju rezultata u vidu oblikovanja, učvrščavanja tijela i generalno kvalitetnijeg zdravlja.

U treningu se koriste vježbe sa vlastitom težinom, kondicione i sportske kardio vježbe, koristi se mnogo različitih rekvizita kao što su roleri, bučice, stalci za sklekove, fitnes lopte, medicinke, konopci za preskakanje i još mnogo toga. Još bolji bootcamp… Da bi Vaš trud na treningu donio maksimalne rezultate bitno je i pravilno se hraniti. Tako da već kvaliteno koncipiran i urađen trening donosi još bolje rezultate kada se kombinuje sa pravilnom ishranom. BTC Bootcamp Vam upravo donosi i to, Vaš vlastiti program ishrane.

Ne propustite priliku da promijenite Vaš život, oblikujete tijelo, učvrstite mišiće, naučite se pravilno hraniti i da se osjećate super. Dosta je bilo besciljnog treniranja, vrijeme je za rezultate, jer to je upravo ono što Vam donosimo – REZULTATE.

 

Džemo

Podijeli ako ti se sviđa