Logo_BTC_05Protekli vikend sam bio u Ljubljani na jednom trening seminaru koji je pored fizičkog izazova, postavio i različite izazove za psihu, ciljeve, smjer, posao, duh… Jedna od glavnih rečenica koja mi je ostala u glavi je bila ¨Be more¨, odnosno ¨budi više¨.

Na prvu možda i ne znači puno, ali to je smjer u kojem ću sada da idem još intenzivnije, samo ako budem više i razvijao se u svakom smjeru non stop, ako ¨budem više¨, samo tako mogu Vama ponuditi bolje i kvalitetnije rezultate.

BTC Gym

Nakon 2 godine traženja, napokon sam pronašao adekvatan prostor da opremim i pokrenem BTC Gym i počnem da radim nešto drugačije i na većem nivou.

BTC Gym će biti prvi centar za tjelesnu transformaciju u kojem ćete moći doći i vježbati, kao dio nekog od programa koji će se nuditi ili samostalno, gdje ćete dobiti potrebnu pomoć da ostvarite svoje ciljeve.

Dakle svi članovi će dobiti savjete za ishranu, pratit ćemo Vaš napredak i praviti modifikacije kako bi uvijek imali super rezultate.

BTC će biti koncipiran tako da ćemo imati ograničen broj članova kako bi osigurali da svi možemo vježbati bez puno gužve i sa maksimum efikasnosti. Lokacija je blizu Interexa na Pofalićima (uskoro detaljnije).

Sve dodatne informacije, programi i opisi su na našoj Facebook Stranici. Ako ste spremni za rezutate, imat ćete opciju da prvi pogledate (malo prije otvorenja) kako to izgleda i rezervišete svoje mjesto 😉

Ukoliko ste zainteresovani možete se prijaviti na: info@bootcamp.ba

Vaš trener,
Džemo

Podijeli ako ti se sviđa