tom-hanks-hard-work-quoteEvo Vam jedna istina o svim savjetima o ishrani i treningu. Postoje dvije vrste informacija, one koje želite čuti i one koje trebate čuti.

Ono što želite čuti je da će Vam najnoviji metod ishrane , ili najnovija petodnevna dijeta (ustvari jednodnevna dijeta, dugo je pet dana, zvuči teško) pomoći da smršate 4-5kg i budete spremni za ljeto i laganu odjeću i plažu.

Pomoću jednog jednostavnog trika možete sagorijevati masti i u snu. Ne morate ni trik, imamo čaj, tabletu, prah, shake…

Budite spremni za bikini za 10 dana uz najnoviji hit iz Hollywooda (napokon otkrivena tajna popularnih glumica i kako održavaju težinu).

Je li tako da je kul?

Sve ove tvrdnje velikim slovima možete naći na naslovnicama radnih magazina, portala… Ne znam samo kako smisle za svaki broj novu dijetu. Ko je toliko kreativan?

Nažalost ono što trebate čuti je da ćete napraviti rezultate ali se morate potruditi. Ne 10, 15 ili 20 dana., odvojite 2, 3, 6 mjeseci. Trebate da se posvetite ishrani i iz dana u dan pravite kvalitetne izbore u hrani.

Trik?

Trik je u tome da to radite svaki dan, da Vam to postane NAVIKA.

Niste došli u trenutnu situaciju tako što ste izveli neki trik sa ishranom. Niste na foru prestali da vježbate i da se krećete 5 dana i dobili X kg viška. Do toga su Vas dovele navike, svakodnevne, redovne, rutinske navike.

Ako želite biti spremni za bikini, onda trebate početi danas, prije mjesec dana i ako ćete raditi i polako pozitivno mijenjati navike, onda Vam mogu pomoći. Onda ćete napraviti rezultate koji traju, a ja Vas mogu savjetovati sa svim onim što znam da to ide brže i jednostavnije.

Vaš trener,

Džemo

Podijeli ako ti se sviđa