salt-300x167Ne znam da li ste čuli za prah dijetu, ali radi se o dijeti u kojoj se koristi prah Sensa i funkcioniše na taj način da je pospete po hrani i prah preko Vaših receptora zavara nervni sistem da je pojeo više i puno brže se zasitite.

Najbolji dio svega je da možete jesti bilo koju hranu, samo pospete ovaj prah i to je to jedete manje.

Marketing je bio epskih proporcija, čak se priča pojavila i u emisiji Dr Oza.

Šta je sada poenta ovoga?

Ako jedem smeće svaki, svaki obrok, riješenje je da naručujem i svaki mjesec plaćam prah koji će mi pomoći da jedem isto to smeće samo malo manje? To je upravo ono što jeste ova dijeta.

To je isto kao da idete svaki dan u školu i lokalni kriminalci Vas presretnu i uzmu Vam sve para što imate i dobijete tri šamara. Pojavi se super riješenje iz policije i lokalne opštine koji su sada uveli zakon da Vas ne smiju toliko maltretirati i od sada Vam uzmu samo 70% novca i dobijete 2 umjesto 3 šamara.

Ima još…

Na njihovoj stranici piše onim maaaalim slovima da djeluje na oko 60% korisnika i da onaj dio njih na koje djeluje ima prosječan gubitak od 4kg za 6 MJESECI!

Najgori dio priče je što je to bilo na Dr. Ozu… Svaka mu čast što aktivno radi na promociji zdravog života, ali prodati se za novac za bilo šta, to je već bez veze…

Uskoro još dijeta koje pregledamo 🙂

Vaš trener,
Džemo

Podijeli ako ti se sviđa