Fat-BurningIshrana ne mora uvijek da bude komplikovana, obično one najjednostavnije stvari najbolje funkcionišu, samo je bitno da ih se držite i redovno ih radite.

Želim da Vam izdvojim jedan obrok i jednu užinu i od njih napravimo super zdrave bombe za sagorijevanje masti, a radi se o begovoj/pilećoj supi i banani/jabuci.

Turbo verzije

Znate kako je danas popularno od svega normalnog praviti brže, jače, turbo verzije? Danas ćemo to uraditi sa ova dva obroka.

Begova čorba je super zdravi obrok koji se može konzumirati svaki dan, ako želite redukciju masti, onda možete da jedan obrok zamijenite ovom čorbom. Naravno bez peciva.

Turbo verzija bi bila da u nju ubacite, kurkume, bibera, ljute crvene paprike i malo đumbira i testirajte da ne bude previše ljuto, ali treba biti do određene mjere. Ništa jednostavnije, imate obrok koji je super zdrav i strašno ubrzava metabolizam i sagorijevanje masti. Posebno u ovim danima kada nam je bitan visok imunitet i zaštita od prehlade.

Druga turbo stvar je užina, banana ili jabuka (prepolovite je) na koju ćete posuti cimeta. Ovo je još jednostavnije, možete konzumirati svaki dan, a super efekti cimeta će ubrzati metabolizam i kontrolisati šećer u krvi i još toliko pozitivnih stvari koje još nisu ni otkrivene niti objavljene.

Nemojte da Vas jednostavnost zavara, ovo su Vam dva obroka koja možete svaki dan da konzumirate i pravite rezultate (pod uslovom da ostali obroci nisu pite, ćevapi, pizze, paste i slično).

Najbitnije je da Va ovo postane navika o kojoj ne razmišljate, već jednostavno je upražnjavate svaki dan.

Vaš trener,
Džemo

Podijeli ako ti se sviđa